ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ

Λίγα λόγια από την πρόεδρο κ. Λιάνα Κορκόνδειλα-Μαυρή


Καλως ήρθατε στην ιστοσελίδα της Δωδεκανησιακής Μέλισσας. Επι 91 χρόνια συνεχούς λειτουργίας,το Σωματείο υπηρετεί ακατάπαυστα τον Πολιτισμό και την Παιδεία της Δωδεκανήσου.

Το Δ.Σ. παρακολουθώντας τις εξελίξεις της τεχνολογίας δημιουργεί την ιστοσελίδα dodekanisiakimelissa.gr για να ενημερώνεστε άμεσα για το έργο, τις δραστηριότητες μας και τα μελλοντικά μας σχεδια.

Πιστευουμε στην δύναμη της ενημέρωσης, πιστεύουμε στην γνώση και την επικοινωνία. Με την ευκαιρία αυτή θέλω να τονίσω ότι αποτελεί ιδιαίτερη χαρά και τιμή για τα μέλη του Δ.Σ και για μένα προσωπικά να εργαζόμαστε εθελοντικά για την διατήρηση και την διάδοση της πολιτιστικής μας κληρονομιάς και να προσφέρομε σε άξια και χαρισματικά παιδιά της Δωδεκανήσου ευκαιρίες, με την μορφή υποτροφιών, ωστε να μπορέσουν να σπουδάσουν σε Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας μας.

Οι υποτροφίες που δίνονται είναι απο ιδίους πόρους, αλλά και από χορηγίες και εκδηλώσεις που οργανωνόνται για την συλλογή χρημάτων προς επίτευξη αυτού του σκοπού.