ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΕΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ

Προς τα αγαπητά Μέλη του Προεδρείου αλλά και όλου του Δ.Σ. της «Δωδεκανησιακής Μέλισσας».
Επιτρέψτε σε εμένα και το γιό μου Αλέξανδρο Διακοσάββα να σας εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας για την οικονομική βοήθεια που μας πρόσφερε το Σωματείο σας. Δεχθείτε επίσης τις θερμότερες ευχές μας για συνέχιση του σπουδαίου έργου σας,που δίνει τη δυνατότητα σε οικονομικά ασθενέστερους συμπατριώτες μας Δωδεκανήσιους, να προσφέρουν στα παιδία τους το εφόδιο της μόρφωσης.
Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την πολύ σημαντική αρωγή σας προς εμένα αλλά και προς όλους τους Δωδεκανήσιους φοιτητές.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΕΛΙΩΤΗΣ
Επίκουρος Καθηγητής Μαθηματικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Αθηνών
Σας ευχαριστώ θερμά για την σημαντικότατη βοήθεια την οποία μου παρείχατε κατά τη διάρκεια των σπουδών μου στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών.

ΠΑΤΣΑΚΗΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ
Ιατρός
Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω παρά πολύ για την μεγάλη προσπάθεια που καταβάλετε έτσι ώστε να βοηθήσετε οικονομικά εμένα και άλλους φοιτητές της Δωδεκανήσου. Ακόμη και σε αυτή την δύσκολη περίοδο συνεχίζετε την μηνιαία οικονομική στήριξη προς εμάς. Εύχομαι να περάσει γρήγορη αυτή η περίοδος και να τα πούμε ξανά από κοντά.

ΜΙΧΑΛΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
Φοιτητής Ιατρικής ΕΚΠΑ
Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά την Δωδεκανησιακή Μέλισσα για τη γενναιόδωρη οικονομική υποτροφία στην πραγματοποίηση των σπουδών μου.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου για τη συνεχή σας στήριξη καθ' όλη τη διάρκεια των σπουδών μου.

Με τη συμπαράστασή σας κατάφερα να επιτύχω το στόχο μου τελειώνοντας τις σπουδές μου με ένα άριστο αποτέλεσμα καθώς και να συνεχίσω για την αναβάθμιση για το Δίπλωμα του Πολιτικού Μηχανικού που εντός του έτους 2021 φτάνει στο τέλος της.

Σας ευχαριστώ για τη μοναδική ευκαιρία που μου δώσατε ώστε να εκπληρώσω το όνειρό μου. Χωρίς τη βοήθεια σας δεν θα ήταν δυνατόν.
Με την επιστολή αυτή, θα ήθελα να σας εκφράσω τις πιο θερμές ευχαριστίες, αλλά και τον ειλικρινή θαυμασμό μου για την ανιδιοτελή προσφορά σας προς τους Δωδεκανήσιους φοιτητές όλα αυτά τα χρόνια.

Ονομάζομαι Χαρτοφύλη Άννα, κατάγομαι από τη Νίσυρο και υπήρξα υπότροφός σας κατά το διάστημα 2009-2013.

Ένα διάστημα, δύσκολο για τη χώρα μας, η οποία στάθηκε αδύναμη απέναντι στις προκλήσεις της παγκόσμιας οικονομικής ύφεσης και η ελληνική κρίση χρέους είχε σοβαρές κοινωνικές επιπτώσεις σ’ όλες τις οικογένειες, όπως και στη δική μου.

Με την υποτροφία σας, υπήρξατε αρωγοί της προσπάθειας μου και συνοδοιπόροι του ταξιδιού μου και γι’ αυτό αισθάνομαι βαθιά ευγνωμοσύνη.

Τελείωσα την Φιλοσοφική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, πήρα πτυχίο Ελληνικής Νοηματικής Γλώσσας από την Ομοσπονδία Κωφών Ελλάδος, Γραφής-Ανάγνωσης Τυφλών από το Κέντρο Εκπαιδεύσεως και Αποκαταστάσεως Τυφλών, τελειοποίησα τα αγγλικά μου, τους υπολογιστές μου… Έκτοτε, βγήκα στην αγορά εργασίας, ενώ παράλληλα εξειδικεύθηκα στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση κι έκανα Μεταπτυχιακό σχετικά με τις Νέες Τεχνολογίες στην Εκπαίδευση, όπου αρίστευσα και πήρα υποτροφία από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου.

Σήμερα, ασχολούμαι με την επιστημονική έρευνα, εκδίδοντας βιβλία και άρθρα στο εξωτερικό, ενώ έχω αρχίσει να εργάζομαι για ένα δίκτυο έρευνας του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής.

Η συμβολή σας σε όλα αυτά σπουδαία και ανεκτίμητη και αυτό δε θα το ξεχάσω ποτέ. Επίσης, θα ήθελα να μου επιτραπεί να ευχαριστήσω ιδιαιτέρως την κυρία Μπέττυ Νικολοπούλου, τη «δική μου μέλισσα», η οποία μέχρι και σήμερα ενδιαφέρεται για τη σταδιοδρομία μου και χαίρεται ειλικρινά με την εξέλιξή μου.

Αγαπημένες μου μέλισσες, χαίρομαι βαθύτατα που εξακολουθείτε να βοηθάτε νέους ανθρώπους να μορφωθούν, να εξελιχθούν και να πραγματοποιήσουν τα όνειρα τους. Η προσπάθεια σας αποτελεί ένα φωτεινό παράδειγμα στις δύσκολες μέρες που διανύουμε και αναδεικνύει ένα έντονο αίσθημα αλληλεγγύης, που δυστυχώς σήμερα σπανίζει. Εύχομαι σε κάθε μία σας ξεχωριστά υγεία, ευημερία και ευτυχία. Σας στέλνω τις εγκάρδιες ευχαριστίες μου και δεσμεύομαι να σας επισκεφθώ με την πρώτη δυνατή ευκαιρία.

Με ευγνωμοσύνη και αγάπη,
Χαρτοφύλη Άννα
Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να συγχαρώ τη διοίκηση και τα μέλη του Σωματείου Δωδεκανησιακή Μέλισσα για την διαχρονική κοινωνική και πολιτιστική της προσφορά στη Δωδεκανησιακή κοινωνία. Η υψηλή κοινωνική και ανθρωπιστική ευαισθησία του ιδρύματος , στηρίζοντας νέους σπουδαστές για την ολοκλήρωση των ακαδημαϊκών τους σπουδών και η ευρύτερη προσφορά σας σε τομείς της πολιτιστικής ζωής, τις τέχνες και τα γράμματα, αναδεικνύει το ίδρυμα ως ένα φορέα υψηλής κοινωνικής ευθύνης έχοντας επίκεντρο τον άνθρωπο και την πρόοδο.

Οφείλω να καταθέσω και προσωπικά ως Νισύριος την ευγνωμοσύνη μου, για μια ακόμη φορά , δεδομένου ότι είχα την ευτυχία να ΄΄τύχω΄΄ και εγώ της οικονομικής υποστήριξης του ιδρύματος για την ολοκλήρωση των σπουδών στο ΔΠΘ και ειδικότερα στο Τμήμα Επιστημών Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού. Μια υποστήριξη που ήρθε σε μια χρονικά στιγμή για την εκπαιδευτική και επαγγελματική μου εξέλιξη να καλύψει την αδυναμία της οικογένειάς μου να ανταποκριθεί στις σπουδές μου, λόγω οικονομικής στενότητάς και προβλημάτων υγείας. Η υποστήριξη σας μου έδωσε όλα εκείνα τα εφόδια ώστε να συνεχίζω μέχρι σήμερα τις ακαδημαϊκές μου σπουδές και την δράση μου ως εκπαιδευτικός.

Λόγω της ενασχόλησής μου με θέματα ΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ και ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ για τον μαθητικό πληθυσμό και τα μικρά παιδιά με την έκδοση σχετικών επιστημονικών εντύπων από κοινωνικούς μη κερδοσκοπικούς φορείς, εκφράζω τη διάθεση προς το ίδρυμα για αντίστοιχες προσπάθειες και δράσεις με επίκεντρο τους νέους μας και τα παιδιά μας στη ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟ.

Με εκτίμηση!

Παπαπαντελής Νικήτας (του Στέλιου)
Εκπαιδευτικός Φυσικής Αγωγής
Νίσυρος